søndag 25. oktober 2015

Høstsysler i uterommet

Ettersom vi utvidet terrassen i forhold til opprinnelige tegninger med en god meter ble det noen små ekstra detaljer å ta hensyn til, f.eks saltaket som er perfekt å dunke seg i når man passerer inngangspartiet på utsiden. Småfolk under 1,50 har gjerne også en tendens til å gå de ulogiske veiene. Litt mer spennende kanskje :-)


Fant ut vi måtte sette noe i veien, og en tønne med planter ble fin høstdekor. Håper disse vekstene tåler vinter. Skal være eviggrønne, men spørs vel i potte.


Furukongen har fortsatt å flytte på ved. 
Ganske tørt og fint på denne plassen.


Dompappen og minstemor har latt seg inspirere på tur idag. Nye grusveier, pallestier over mark og myr og steinstier til hytter og lekehus skaper miljø. Samlet flate steiner i bekken like ved og laget vår egen lille sti til favorittutkikksposten vår. Det hadde dannet seg litt dammer i området, som nå er borte. Tettet rundt steinene med flis fra greinkutteren. Fin fyllmasse i bekkelandskapet her. Satser på at neste vår gjør sitt for at steinene setter seg litt og bidrar med gresstuster her og der.Mildt sagt skiftende vær idag og SNØ i fjellet!

4 kommentarer:

 1. Hei.
  Veldig fin blogg, jeg leser den i forbindelse med at vi skal bygge Furutangen på Furutangen (Åmot). Vi er i gang med å velge gulv nå, og valget står mellom det grå børstet som dere har, eller hvitt børstet. Vi skal ha hvitbeiset vegger og tak, og hvitt kjøkken. Litt redd det blir veldig hvitt hvis vi tar hvitt gulv også. I visningshyttene vi har vært i ser det gråbørstede gulvet litt grønt ut noen steder. Opplever dere at det ser grønt ut i de små soverommene nede? Jeg har ikke sett kombinasjonen grått gulv og hvite vegger på soverommene. Det er kun brune vegger og grått gulv i visningshyttene, og da blir gulvene veldig grønne. Hilsen Nina

  SvarSlett
 2. Hei, takk :-)
  Nei, jeg synes ikke de ser grønne ut, ikke engang mot grått kjøkken. Tror dog vårt heter gråpigmentert og ikke gråbørstet (i tilfelle det er forskjell). Lykke til!

  SvarSlett
 3. Ok, takk for svar:)
  Vi satser på grått gulv. Du har rett i at det heter gråpigmentert.

  SvarSlett
 4. Og takk for det:) Vi er snart igang med plata, så da håper vi det går radig når de først starter.

  SvarSlett