lørdag 24. oktober 2015

Stasj til Furukongens 40-årsdag

Begge har vi rundet 40, og som opplest og vedtatt er, er det umulig å finne på noe til spesielt menn i denne alderen.... nesten! Furukongen har klaget på manglende nattbord, så nå bød anledningen seg. Heldigvis har Ikea en smal variant i samme serie som kommoder og baderomsinnredning, Hemnes.Forøvrig ikke verdens mest spennende 40-årsgave. Radioen som stod oppå nattbordet midt på stuegolvet om morgenen på dagen var desto mer interessant for jubilanten. Faktisk så interessant at nattbordet først ble oppdaget dagen etter. 

DAB-radio fra Tivoli. Bare 2 år til FM forsvinner, så noe annet ville selvsagt vært tullete. Fordelen med denne er at den også har Bluetooth, slik at all musikk vi har på mobiler, nettbrett, Spotify og Wimp kan spilles enkelt på radioen. Tivoli er best i test på lyd/høytalere på radio, så for vår bruk opplever vi det som et fullverdig hytteanlegg, og superenkelt i bruk. 

Tivoli Audio Albergo+
"Coveret" i tre kjøptes som tilbehør og finnes i mange farger og mønstre.


Ekstra stasj som vi fikk med fra morfar. En Bergens Tidende-gadget som minner om 80-tallet med fjellvettreglene på Åsnes treski, like dem morfar selv brukte. Det var også Dompappens første storhetstid i langrennkarrieren da vi titt og ofte huset Bt-hyttene her på Kvammaren.


Kanskje blir det snø snart!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar