fredag 22. november 2013

Farger og panelvalg

Det er ikke lett å velge farger. Det er veldig fristende å velge brune vegger og hvitt tak, men er redd for å bli lei. Alternativet er hvitkalkete/-laserte vegger og evt litt mørkere gulv. Det jeg har bestemt meg for er iallefall at det må være noen kontaster - lyst/mørkt, hvitt/brunt og en lun stemning med varmt treverk, skinn, ull, ruter.

Standard i Furutangen er slik.
Brune vegger:
 
Inspirasjon fra Slettvoll

...men er det sammenlignbart med beiset panel i samme farge?
 

Furutangenhytter:
Brunbeiset rundtømmerpanel.
Her er Furutangen hvitbeiset rundtømmerpanel - lyst og lett å møblere.
Eksempler på Jotun panelbeis.


5 kommentarer:

 1. Hei! Ser ut som en super tomt, høyt og fritt :) Vi ser også etter hytte i området, men er akkurat begynt å gå på visninger....Er det veldig langt å gå(og tungt) å komme seg til hytten om vinteren? Må jo litt opp i høyden for å få utsikt...
  Blir spennende å følge med videre i prosessen :)

  Mvh Bente

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjører til døren når det ikke er snø. Et kvarter gange regner jeg med om vinteren. Går bra sålenge det er preparert. Satser på å fylle opp hytten med alt man kan, tørrvarer, hermetikk, brus, vaskemidler o.l., slik at det eneste vi trenger å ha i sekken er helgens mat. Sengetøy, håndklær og litt klær vil vi ha på hytten. Fordelen med å komme seg litt opp, er at man renner ned i trekket.

   Slett
 2. Gratulerer med hytte!!! Så kjekt da! Jeg har jo ikke fått med meg dette.. trege meg :) Så glad dere har funnet drømmehytten/plassen dere har jo snakket lenge om hytte på Kvamskogen. Da kan vi diskutere hytteinteriør vettu;) Jeg har jo det som hobby, og har opparbeidet meg lang erfaring gjennom prøving... og feiling... Hos oss er jo alt hvitt, men i ulike nyanser og strukturer. Når det gjelder kjøkken vil jeg f.eks fraråde halvøy. Det hadde vi på det gamle kjøkkenet, og det var en stor lettelse da vi byttet kjøkken. Dette blir moro! Når er hytten ferdigstilt. Plass til klubben der? ;)

  SvarSlett
 3. P.s rundtømmerpanel har vi i stuen og på kjøkkenet :)

  SvarSlett
 4. Ja, dere har det skikkelig fint! Ja, har sett rundtømmerpanelet, veldig fint. Blir det på oss også nå :)
  Hvorfor gikk dere bort fra halvøy?

  SvarSlett