søndag 28. august 2016

Hagemøbler og fiksing på soverom

Vi har gått for tremøbler, som passer hytten. Vanskelig å finne tremøbler som ikke er altfor dyre og som også kan slås sammen under tak. Veldig fornøyd med Äpplaro fra IKEA. Bordet har 2 klaffer og kan også klappes sammen til 20 cm. Genialt med tanke snøfall mellom hytteturene våre.
Det har dessverre vært ganske tett luft i hytten. Spesielt på de små soverommene. Dompappens pappa har hjulpet å sette inn ventil. Takk for hjelpen! 
Merkbar endring allerede første natt. 
Flere skal inn.

Dompappen må vist til med panellakk
Hang opp en ny liten bokhylle også idag. Koselig å ha, nå som vi har god tid til å lese bøker på hytten.


Idag ble været for bra til denslags, så turen gikk opp Mødalen via Negerlandsbyen til bunnen av Såta og Såtadalen. Idyllisk! 

Skal vi bare late som det er lørdag og bli en dag til?

2 kommentarer:

  1. Hei! Vi har et gammelt hus ved sjøen som hytte. Den blir kun brukt i den lyse årstiden. I mange år har vi kvidd oss til å overnatte på vårparten for det er så rått overalt, og spesielt i sengene. Men så fikk jeg et godt råd av en arbeidskollega. Hun brukte tørrboller som kan brukes i campingvogner, båter osv. Jeg har nå en tørrbolle i hvert soverom og i stuen. Det har ført til at sesongen for bruk av vår uisolerte hytte har blitt til nesten en helårshytte. Vi kjøpte beholder og tørrbolle på Biltema til en billig penge, men de har nok tørrbollene andre steder og. Kan anbefales:D

    SvarSlett