tirsdag 21. oktober 2014

Kjøkkenfronter forsinket!!!

Idag kom det mail fra IKEA om at de har problemer med å levere fronter til kjøkken pga. ny leverandør. Forsinkelser på Kroktorp og Bodbyn. Vi tenkte at dette nok ikke gjaldt oss ettersom kjøkkenet allerede er levert og står uoppakket på hytten allerede. Etter nærmere undesøkelser viser det seg at det faktisk gjelder oss. Familiehytta har ikke informert oss og ble vel også egentlig obs på det da vi tok kontakt. I brevet fra IKEA estimerer de levering i februar. Skrekk og gru - det er lenge til! Heldigvis gjelder dette (trolig) nye bestillinger, og vår leveringsdato ligger an til å bli 17.11. Krysser finge for at det stemmer og holdes. Tre uker uten fronter klarer vi fint, så blir vi obs på hvor vi har de ulike tingene i nytt kjøkken!

Forøvrig bør det nevnes at familiehytta nok har informert noe sent og mangelfullt vedr. endel momenter og også overlatt byggeledelse til oss som kunde eller til tilfeldighetene om man ikke er på hugget. Kritikkverdig synes vi, men kvalitetene og arbeidet leverer heldigvis.

Får bare kose oss med disse fristebildene til Ikea i mellomtiden.

1 kommentar:

  1. Vi har ventet i 6 måneder på leveranse av kjøkken fra IKEA, med utallige timer i telefon og håpløs service. Tenk deg derfor godt om før du bestiller Bodbyn - det blir fort et mareritt.

    SvarSlett