torsdag 12. desember 2013

Varmekabler eller ei?

Nå har vi fått anbefalt å  legge varmekabler i stue/oppholdsrom fra flere hold, blant annet elektrikervenn med hytte på Geilo og andre med hytte i Furedalen. Gikk visst bra før i tiden uten, men det argumenteres med at det blir kaldere på sokkel enn på påler som hyttene stod på før. Hm... tenke, tenke. Rent praktisk kan vi om vi velger varmekabler ikke ha standardgulvet i furu. Det trekkes da fra og vi bytter med parkett. Fordelene er selvsagt at vi får lune gulv og kan velge og vrake i parketter som gjerne også er mer slitesterke. Furukong(l)e mener det er en investering verdt å ta.

onsdag 11. desember 2013

Møte med Familiehytta

Da har vi vært på møte og fått tilbud. Hyggelig møte med gjennomgang av praktisk - tilvalg og fravalg. Valgte "tradisjon" hytte med "trend" dør og uten villmarkspanel inne. Villmarkspanel inne er standard i ca. halve stue/kjøkken pga at det kompliserer oppheng av kjøkken. Som kompensasjon for fravalg får vi rundtømmerpanel i hele stue/kjøkken/gang. En god deal - Billigere, men penere :)
Spotter blir sponset av Svigers - thanks! Ellers valgte vi ekstra vinduer mot skibakken, kottluke i knevegg som bodløsning på hems, skyvedør mellom entre og gang/stue, hvitbeiset panel i oppholdsrom, hvite dører og lister. Byttet til hvite MDF-dører som duger godt nok og finansierer dermed hvitt listverk. Beiser soverom selv. Looken blir noe slikt:


Terrassen blir litt utvidet mot solsiden/trekket, som blir den mest naturlige siden å oppholde seg mest på. Blir gøy å sitte dere en dag å skue mot skisporet og trekket.